Clinica Dentara Radionic Company - 3 cabinete stomatologice - zona Stefan cel Mare, sector 2

Turism dentar Bucuresti,Romania

     Necunoscut pana acum cativa ani, termenul de " turism dentar " a devenit rapid familiar in majoritatea tarilor. El este asociat in exclusivitate cu pacienti care calatoresc in tari in curs de  dezvoltare, precum Ungaria, Romania si combina tratamentul cu o frumoasa vacanta.
  Factorii care au contribuit la dezvoltarea turismului dentar sunt, pe langa informarea populatiei prin intermediul internetului, si accesibilitatea mijloacelor de transport aeriene, dar mai ales pregatirea medicilor si dezvoltarea tehnologiei in tarile in curs de dezvoltare la un raport calitate / pret accesibil.
   Decat sa suportati un tratament indelungat si pentru care sa platiti o "mica avere" in tara dumneavostra, de ce sa nu economisiti bani si sa beneficiati de un tratament de calitate, bucurandu-va in acelasi timp de cateva zile de vacanta.
     Pentru a va usura acomodarea si sederea, noi va putem pune la dispozitie o serie de facilitati pentru o perioada de vizitare cat mai confortabila: rezervare a biletului de avion dus-intors, transfer aeroport - hotel - aeroport, rezervare la hotel sau apartament in regim hotelier (depinde de preferinta dumneavostra), tur al orasului si alte activitati turistice.

       Linkuri utile:

  •       Voli low-cost  WIZZAIR   http://wizzair.com/it-IT/Search
  •       Voli low-cost BLUEAIR   http://www.blueairweb.com/primo-pagina/
  •       Prenotazioni alberghi Bucarest   http://www.booking.com/city/ro/bucharest.ro.html