Clinica Dentara Radionic Company - 3 cabinete stomatologice - zona Stefan cel Mare, sector 2


 

 

 

 

  ♦   Sistem de plata in 2 - 6 rate lunare prin Raiffeisen Bank.   

 

 

 

 

 

             ♦   Cu CARDUL DE FIDELITATE RADIONIC,  la 3 detartraje sau tratamente air-flow efectuate in clinica noastra, la fiecare 3 - 6 luni, al 4-lea este gratuit .

           

             

 

 

 

Atmosfera placuta, ca acasa, face ca vizita dumneavoastra sa fie una relaxanta si va ofera totodata un sentiment de apartenenta linistitor de care " aveti nevoie "  cand veniti la dentist. Clinica  dentara Radionic utilizeaza cele mai noi tehnici si cele mai bune materiale dentare pentru rezultate deosebite . Astfel, fie ca e vorba de tratament dentar cu programare sau urgente stomatologice, dumneavoastra aveti confidenta serviciului dentar executat cu maxim de profesionalism la preturi accesibile.

  Echipa noastra de medici dentisti a facut o pasiune din dorinta de a se documenta si a se informa cu privire la noile materiale, proceduri si manopere aparute in practica dentara, in ideea de a furniza cele mai actuale, durabile si sigure servicii dentare.

  Experienta vasta a medicilor nostri dentisti concretizata in numeroase si deosebite cazuri clinice, dotarea tehnologica moderna a cabinetelor stomatologice, echipamentele moderne de sterilizare si igienizare a instrumentarului dentar si a suprafetelor, toate acestea asigura un serviciu stomatologic la cel mai inalt nivel, iar dumneavoastra aveti certitudinea ca tratamentul dentar de care beneficiati in cadrul clinicii noastre stomatologice este conform unui standard superior si realizat in conditii exigente de igiena si profesionalism.

"Alegeti un zambet sanatos" si vizitati Clinica Dentara Radionic Company pentru a beneficia de un tratament adecvat si fara durere si bucurati-va de intreaga noastra experienta si de serviciile dentare complete pe care le oferim.Programati-va acum la o consultatie si aflati de la unul dintre specialistii nostri statusul dumneavoastra dentar !