Clinica Dentara Radionic Company - 3 cabinete stomatologice - zona Stefan cel Mare, sector 2

Clinica Dentara Radionic

  Tratamentul dentar de care beneficiati in cadrul clinicii noastre este complet si satisfacut in conditii optime de igiena si profesionalism.

  Pe langa rezultatele deosebite ce tin de practica medicala stomatologica, noi ne-am propus ca vizita dumneavoastra la cabinetul dentar sa echivaleze cu revederea prietenilor mult indragiti.

  Astfel, la noi veti primi toata atentia echipei noastre de medici dentisti si personal de secretariat si veti beneficia de serviciile stomatologice de top oferite de noi intr-un cadru amical. Pentru ca stim ca pentru unii oameni vizita la stomatolog poate fi vazuta ca un adevarat calvar, ne-am gandit sa va tratam in timp ce dumneavoastra ascultati melodiile favorite si pe durata intregului tratament  dentar sa va relaxati pe muzica indragita, beneficiind in acelasi timp de tratamentul necesar si deci, imbinand utilul cu placutul.

  Atmosfera placuta, ca acasa, atat din zona de primire, cat si din cabinetele dentare, face ca vizita dumneavoastra la dentist sa fie una confortabila si relaxanta si va ofera totodata siguranta si un sentiment de apartenenta linistitor de care "aveti nevoie" cand veniti la medicul stomatolog.

 

  Modalitati de plata                                                           

   Puteti achita tratamentele dentare in clinica noastra atat cash, cat si prin card de debit/ credit sau chiar  in 2 pana la 6 rate prin Reiffeisen Bank. Pentru detalii accesati http://carddecredit.ro/multishop/

 

                                                 

 

 

   Cardul de fidelitate Radionic

 

Incurajam profilaxia dentara periodica. Cu CARDUL DE FIDELITATE RADIONIC, la 3 detartraje sau prophy-jet-uri al 4-lea este CADOU.

 

                                              

  

   Placa bacteriana ( moale ) neindepartata la timp se mineralizeaza si se transforma in tartru ( dur ) care mai poate fi dislocat doar in cabinetul stomatologic cu instrumente speciale prin procedeul numit detartraj.
   Prevenirea bolii parodontale se realizeaza prin controalele periodice si sedintele de profilaxie ( detartraj supra- si subgingival, air-flow, tratamente locale cu clorhexidina, antibiotic sau antiimflamator ) de minim 2 ori pe an.