Clinica Dentara Radionic Company - 3 cabinete stomatologice - zona Stefan cel Mare, sector 2
 • Igienizare si dezinfectie la cel mai inalt nivel
 • Practica stomatologica moderna
 • Continua perfectionare a echipei medicale               

De ce sa alegeti Clinica Dentara Radionic?

 • Respect pentru timpul dumneavoastra - tratament  stomatologic cu programare telefonica sau on-line, locatie vis-à-vis de metrou, toate specialitatile dentare intr-un singur loc;
 • Atentie profesionala personalizata - tratament dentar individualizat adaptat cazului dumneavoastra;
 • Dotari moderne la standarde inalte; personal medical pasionat de stomatologie , care participa constant la congrese de specialitate si cursuri de perfectionare atat in tara cat si in strainatate.
 • Igienizarea si dezinfectia echipamentelor sunt factorii cei mai importanti pentru noi - instrumentarul dentar specific se presterilizeaza , se spala si apoi impacheteaza in pungi care se sigileaza si se inscriptioneaza cu ora si ziua si se  sterilizeaza cu ajutorul autoclavului clasa B  conform normelor europene.Aceste pungi au markeri care isi schimba culoarea si permit astfel verificarea sterilizarii; folosim, de asemenea ,echipamente de unica folosinta pentru protectia pacientului si pentru toti membrii echipei noastre;
 • O echipa de medici pasionati de stomatologie
 • Noi tehnici si materiale dentare pentru rezultate deosebite
 • Interes pentru satisfacerea pe deplin a asteptarilor dumneavoastra;
 • Confort si ambianta primitoare - veti fi primit de o echipa prietenoasa intr-un cadru relaxant.

 

Va este teama de tratamentul stomatologic? Cereti INHALOSEDARE !

 

 

                      

 

 

      Inhalosedarea cu protoxid de azot si oxigen transforma anxietatea dentara intr-o stare calma si relaxanta si  iti va pune un zambet pe fata inca din momentul in care te asezi pe scaunul dentistului.

     Aceasta metoda sigura si foarte eficienta de relaxare a pacientilor a ajutat milioane de oameni sa depaseasca teama de tratamentul stomatologic.

     Protoxidul de azot este un gaz care combinat cu oxigenul combate anxietatea in ceea ce priveste tratamentul stomatologic. Odata inhalat, Protoxidul de azot induce un efect de calmare care se mentine pe tot parcursul interventiei stomatologice.

     Protoxidul de azot este cea mai sigura metoda de sedare folosita in tratamentul stomatologic. Este un gaz bland, ne-toxic, care se elimina singur din organism dupa administrare. Beneficiile protoxidului de azot sunt recomandate pentru pacientii cu un anume istoric medical, cum ar fi hiperternsiunea arteriala, angina sau pentru cei care au avut atac de cord. Spre deosebire de anestezia generala, pacientii care inhaleaza protoxid de azot sunt constienti si receptivi tot timpul.